logo

Most popular

Graduerings gave tryg alarm rabat

I college en slik vurdering vil medisinske forhold rabatkoder bli prioritert.Om Tryg, kontakt oss, mænd tryg Alarm, kontakt Tryg Alarm hvis members du gaver er netto på reise børne og hastings blir syk, skadet eller har behov for annen øyeblikkelig hjelp. Anmeld skade - når


Read more

Gaven til manden der har alt 2015 send gaver online

Er han til ellos fart?Mere end 300 oplevelsesgaver schnoor til ham på.Hvilke mænd værdsætter ikke et glas, tilpas fyldt med send god whisky?Bungyjump, se oplevelsen her. nyborg Kan købes her Kærlighedspiller En meget gavekort personlig og romantisk julegaveide der virker til både mænd og kvinder


Read more

Hotel a rabat online gaver til udlandet

På det private område gavekort skal gave du kontakte virksomhederne.At du skal aflevere dit gaver gule sundhedskort til kvickly kommunen, og at silkeborg du ikke længere er sygesikret, hvis du fx er på ferie i Danmark.BEMÆRK: Kun gæster med en dansk adresse gave kan få


Read more

Panduro gavekort designlite rabatkode
panduro gavekort designlite rabatkode

Hvis du handler for 500,- og har en rabatkode på 100,- skal du kun betale designlite 400.
Dertil kan du ikke gøre krav på en ny værdikupon.
Du har følgende valgmuligheder.Administrering af gavekort Når du sat en ordre med et gavekort til Afsendt, vil systemet selv gavekort lave en kode til det specifikke gavekort.Denne mail kan du naturligvis selv ændre, som du vil.Nedenfor vises det, hvor rabatkodefeltet er lokaliseret i kundens indkøbskurv.I : Dette betyder at der bliver trukket eksempelvis 20 fra beløbet på ordren.Under, rabatkoder/Gavekort gavekort finder du en oversigt over alle dine gavekort rabatkoder eller rabatkode gavekort.Produkt: Dette betyder at for hvert produkt kunden køber, får han/hun eksempelvis 20 kr's rabat.Her kan gavekort du oprette en rabatkode designlite som kan bruges som gavekort.
Her kan du vælge mellem 2 forskellige typer gavekort: Gavekort med rabatkode: Ved dette gavekort vil der rabatkode automatisk blive oprettet en rabatkode til kunden, når de køber gavekortet.
Hvis du ønsker at rabatkoden kun skal gælde for specifikke produkter, skal du herefter trykke på for at komme til nedenstående side, hvor der nu er et ekstra faneblad tilgængeligt.
Her kan du se lidt mere information om dette specifikke gavekort.
Vælg fanebladet, vælg produkter for at komme til nedenstående side.Gavekort uden rabatkode: Ved dette gavekort vil der ikke blive lavet en rabatkode.DKK: Du kan her angive rabatten som værende et fast beløb.Derudover er der ikke noget specielt i denne ordre, det er først, når du skal behandle ordren, at der forekommer ændringer fra en almen salgssituation.Bemærk : Gavekort med rabatkode genereres først ved ordrestatus "Afsendt".Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan gavekortet kan se ud på en almindelig webshop, hvor vi har tilføjet et billede.Vi anbefaler derfor at du læser følgende artikel vedr.Rabatten bliver registreret, når kunden indtaster koden under sit køb.Der kan kun indløses én værdikupon.

Rabatkoder, rabatkoder kan bruges til at give rabat på specifikke produkter til specifikke kunder, men koderne kan naturligvis også bruges til at give en generel rabat på webshoppen.
Oprettelse af gavekort, hvis du vil oprette et gavekort på din webshop, skal du først og fremmest have et produkt, der fungerer som gavekort.
Her kan du se en ordre på et gavekort, og her skal du naturligvis være opmærksom på den tekst, som kunden har skrevet, designlite hvis der altså er tale om et Gavekort uden rabatkode.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap