logo

Most popular

Konkurrencer nonstop god gave til manden

Selvfølgelig kan gaver man sige, at gave det er gave en billig pris at betale, hvis du vinder en bil eller et luksuskrydstogt.Jeg har gennem mit liv vundet utallige konkurrencer og vil nu dele min erfaring med dig.Hører du til dem, der rabatkode elsker hvad


Read more

Office student rabat klunzshop rabatkode

Få op til 73 rabat på varer fra canett furniture.600 kr Fri fragt. Dank konkurrencer unserer just fleißigen Redakteure und der outdoor romantiske-gaverdk großartigen Community können Sie gratis also darauf rabatkode vertrauen, dass just wir interessante Aktionen student finden und nach einer kurzen Überprüfung der


Read more

Spies rejse gavekort rabatkode til bestseller

Om cookies og hvordan gaver de kan deaktiveres.Du finder gavekort i menuen øverst til venstre på shoppen.Kan jeg tjekke saldoen på mit gavekort online? For fysiske gavekort, der er købt sjove i en bestseller-butik, finder du både kontrolkoden og det 19-cifrede kortnummer på bagsiden af


Read more

Panduro gavekort designlite rabatkode
panduro gavekort designlite rabatkode

Hvis du handler for 500,- og har en rabatkode på 100,- skal du kun betale designlite 400.
Dertil kan du ikke gøre krav på en ny værdikupon.
Du har følgende valgmuligheder.Administrering af gavekort Når du sat en ordre med et gavekort til Afsendt, vil systemet selv gavekort lave en kode til det specifikke gavekort.Denne mail kan du naturligvis selv ændre, som du vil.Nedenfor vises det, hvor rabatkodefeltet er lokaliseret i kundens indkøbskurv.I : Dette betyder at der bliver trukket eksempelvis 20 fra beløbet på ordren.Under, rabatkoder/Gavekort gavekort finder du en oversigt over alle dine gavekort rabatkoder eller rabatkode gavekort.Produkt: Dette betyder at for hvert produkt kunden køber, får han/hun eksempelvis 20 kr's rabat.Her kan gavekort du oprette en rabatkode designlite som kan bruges som gavekort.
Her kan du vælge mellem 2 forskellige typer gavekort: Gavekort med rabatkode: Ved dette gavekort vil der rabatkode automatisk blive oprettet en rabatkode til kunden, når de køber gavekortet.
Hvis du ønsker at rabatkoden kun skal gælde for specifikke produkter, skal du herefter trykke på for at komme til nedenstående side, hvor der nu er et ekstra faneblad tilgængeligt.
Her kan du se lidt mere information om dette specifikke gavekort.
Vælg fanebladet, vælg produkter for at komme til nedenstående side.Gavekort uden rabatkode: Ved dette gavekort vil der ikke blive lavet en rabatkode.DKK: Du kan her angive rabatten som værende et fast beløb.Derudover er der ikke noget specielt i denne ordre, det er først, når du skal behandle ordren, at der forekommer ændringer fra en almen salgssituation.Bemærk : Gavekort med rabatkode genereres først ved ordrestatus "Afsendt".Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan gavekortet kan se ud på en almindelig webshop, hvor vi har tilføjet et billede.Vi anbefaler derfor at du læser følgende artikel vedr.Rabatten bliver registreret, når kunden indtaster koden under sit køb.Der kan kun indløses én værdikupon.

Rabatkoder, rabatkoder kan bruges til at give rabat på specifikke produkter til specifikke kunder, men koderne kan naturligvis også bruges til at give en generel rabat på webshoppen.
Oprettelse af gavekort, hvis du vil oprette et gavekort på din webshop, skal du først og fremmest have et produkt, der fungerer som gavekort.
Her kan du se en ordre på et gavekort, og her skal du naturligvis være opmærksom på den tekst, som kunden har skrevet, designlite hvis der altså er tale om et Gavekort uden rabatkode.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap